CanadianSolar

Canadian Solar Inc. is eenn van de top vijf wereldwijde verkopers van zonne-energie modules. Als een vooraanstaand verticaal geintegreerd* aanbieder van paneelonderdelen, zonne-energie modules, zonne-energie producten en zonne-energie systemen, levert Canadian Solar producten van waarde aan zijn klanten over de hele wereld. Canadian Solar streeft naar het verminderen van de energietekorten en de afdrukken die de mens achterlaat op de natuur en het milieu door middel van groene, schone energie.

Canadian Solar is begonnen in Ontario, Canada in 2001 en is sinds 2006 actief op de NASDAQ aandelenmarkt. Vandaag de dag is Canadian Solar actief in drie continenten en levert zonnepanelen aan klanten in meer dan 50 landen.

Een paar feiten:

CanadianSolar heeft zeven productiefaciliteiten met een totale ruimte van meer dan 260.000 vierkante meter en een productiecapaciteit van 2.05 GW.

De totale inkomsten van 2011 bedroegen 1.9 miljard Canadese Dollar, met een verkooptotaal van 1323 MW.

Canadian Solar is actief in 11 landen: Canada, Duitsland, Italie, Japan, Korea, Spanje, Australie, de Verenigde Staten, Singapore, Hong Kong en China.

De producten van Canadian Solar voldoen aan de strengste internationale veiligheidseisen, gezet door de International Electrotechnical Commission, TUV, en UL.